• Këshilli Bashkiak Shkodër ka vendosur miratimin e ndryshimeve “Per taksat dhe tarifat vendore ne Bashkine Shkoder”. Në VKB u vendos që të perjashtohen nga tarifat vendore (pastrim, gjelberim, ndricim publik), per nje periudhe 3 mujore te vitit 2020, te gjitha bizneset me xhiro vjetore deri në 14 milionë, ambulantët dhe OJF, në territorin a Bashkine Shkoder dhe Njesite Administrative.
  • Zoti Berisha sot ne mbledhjen e keshillit bashkiak ne Shkoder ishte i pranishem ish kryekomunari vrases i partise socialiste. Martin Cubi qe e ka ndryshuar emrin ne Sokol ka vrare nje person ne vitin 2009 dhe ju e keni denoncuar per trafikant droge.Ai ka kandiduat te bijen per keshilltare.
  • Këshilli i Përgjithshëm i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë u mblodh sot paradite në ambientet e Medresesë së Tiranës, ku ka zhvilluar mbledhjen e zakonshme për 6 mujorin e dytë të vitit 2019. Takimi u hap me këndimin e ajeteve kur’anore nga myftiu i Tiranës z. Lauren Luli. Më pas mbledhja ka vazhduar sipas rregullores statuore,…
  • Ka pasur miratim nga Këshilli Bashkiak për alokimin e fondeve. Kjo vendimmarrje nuk është kaluar nga Prefekti i qarkut Shkodër. Duke parë problematikën i jemi referuar edhe njëherë Këshillit me datën 11 qershor 2019 dhe sot jemi në muajin shtator dhe nuk kemi një shqyrtim apo një vendimmarrje që do të duhet të adresojë paratë e buxhetit.
  • Me 39 vota pro, këshilli i bashkisë Shkodër i hap dritën jeshile privatizimin të KF Vllaznia. Procedura do të jetë në ankand në masën 100 % të aksioneve të Klubit të Futbollit Vllaznia.
  • Këshilli Bashkiak i Shkodrës ka miratuar Paketën Fiskale për vitin 2020, sipas projektit të paraqitur nga administrata Ademi, por edhe me disa propozime nga grupet e interesit dhe këshilltarë. Pjesë e diskutimeve, ishin edhe disa ndryshime në vendimin e KB nr.1 të vitit 2016 për nivelin e gjobave për ndotjen e mjedisit dhe ...
Këshilli Bashkiak i Tiranës mbledhje online, diskutohet ndërtimi i Teatrit të Ri. ... 2019. Debate në Këshillin Bashkiak Shkodër. schedule 15:36 - 25 Tetor, 2019.
Adresa: Bulevardi "Elez ISUFI" Peshkopi, DIBER Tel: +35521822324 Email: [email protected] Këshilli i Qarkut DIBËR | Wishful Blog by WishfulthemesWishfulthemes
#RregullatEReja Çdo qytetar mund të kontribuojë në kufizimin e përhapjes së #COVID19. Është koha të bëhemi bashkë në këtë betejë për shëndetinderisa ta mundim të keqen dhe t’i rikthehemi normalitetit Vendimet e Këshillit Bashkiak, Mars 2020. Vendim i KB Nr. 55 date 31.03.2020 Shkarko. Vendimet e Këshillit Bashkiak, Prill 2020. Vendim i KB Nr. 56 date 14.04.2020 Shkarko. Vendimet e Këshillit Bashkiak, Maj 2020. Vendim i KB Nr. 57 date 28.05.2020
Dec 23, 2020 · Këshilli Bashkiak i Tiranës i hap rrugën procesit të ndërtimit të pallateve të reja, në dy lagjet e reja në kryeqytet, në Kombinat dhe zonën e ?5 Majit?, ku do të strehohen të gjitha familjet, shtëpitë e të cilave janë shpallur të pabanueshme nga Instituti i Ndërtimit pas tërmetit të 26 nëntorit 2019. Në mbledhjen e Këshillit Bashkiak, anëtarët shqyrtuan ...
KËSHILLI BASHKIAK VENDIM Nr.24, datë 11.10.2019 pËR " HEQJEN NGA FONDI PYJOR NË FUNKSION TË NDËRTIMIT TË HEC VOKOPOLA 3, NGA SHOQËRIA "YOKOPOLA ENERGY" SH.P.K NË BASHKINË SKRAPAR Mbështetur në Ligjin Nr. 139/2015 "Për vetëqeverisjen vendore" neni 54, gërma "e", Mbledhja e Këshillit Bashkiak Dhjetor 2019 Ditën e hënë datë 23.12.2019 mblidhet këshilli bashkiak i Bashkisë Libohovë ora 10:30 Dhjetor 20, 2019 in NJOFTIME TË KESHILLIT
Clerks Office (123) 456-7890 Treasures Office (123) 456-7891 Managers Office (123) 456-7892 19/08/2019 - 13:17 Këshilli i ri bashkiak i Shkodrës bëri betimin paraditen e sotme (16 gusht) nën shoqërinë e protestës së opozitës dhe nën masa të rrepta sigurie. Nuk munguan as momente për të çarë rrethimin e policisë.

Marksmanship hunter pve bfa

Mqtt topic regex

Geometry software

Sunanan annabi muhammadu saw

Ghost recon breakpoint scope not working